Tanáraink

Tanáraink olyan szakemberek, akik magyar egyetemeken, illetve külföldön tettek szert kimagasló nyelvtudásukra. Természetesen nem elég felsőfokon beszélni az angol nyelvet ahhoz, hogy valaki Helen Doron tanár lehessen. Az oktatási módszertant külön képzés keretében sajátítják el a tanárok egy külföldi szakoktatók segítségével. A megszerzett tudásukról a tanároknak számot is kell adniuk az oktatás végén egy záróvizsga keretén belül. Mivel a nyelvoktatás és a tanfolyamaink is folyamatosan fejlődnek, így szemináriumok és konferenciák keretén belül a megszerzett tudást évről évre bővíteni és fejleszteni is szükséges.

Ezen felül talán a legfontosabb a gyerekek szeretete, és az a törekvés, hogy minél érdekesebb és hasznosabb tanórákban legyen a gyerekeknek része!

Zentai Tamás nyelviskola vezető

Zentai Tamás nyelviskola vezető

2015. januárjától vezetem a szegedi Helen Doron Nyelviskolát, de az oktatási módszerrel való kapcsolatom jóval korábban kezdődött. Négy éves volt a kislányom amikor beírattam a szegedi Helen Doron nyelviskolába, mert mindenképpen szerettem volna adni neki egy olyan tudást, amit a világ bármely területén tud majd felnőtt korában hasznosítani. Minél jobban beszéli egy fiatal az angol nyelvet, annál nagyobb sikert tud elérni majd élete során itthon vagy akár külföldön. Ezt szem előtt tartva következetesen fejlesztem a szegedi nyelviskolát csapatommal együtt azért, hogy a hozzánk járó gyerekek kiváló oktatatást kapjanak élménydús és kreatív nyelvi foglalkozásaink keretén belül.

Pinjung Olga szakmai vezető

Pinjung Olga szakmai vezető

Az SZTE amerikanisztika szakán végeztem, majd ezt követően a jogi kar jogi szakfordítói képesítésének megszerzésével tudtam még angol tudásomat tovább fejleszteni. Diplomám megszerzése óta, már közel 10 éve foglalkozok angol tanítással, szakfordítással és tolmácsolással. Felnőtt képzésben eltöltött évek után 2016-ban csatlakoztam a szegedi Helen Doron nyelviskola vidám csapatához, ahol először próbálhattam ki magam a gyerek nyelvoktatásban. Ma már úgy érzem itt találtam meg azt a közösséget, ahol szívesen dolgozom, és azt csinálom amit igazán szeretek. A gyerekek oktatása mellett feladatom még a nyelviskola szakmai irányítása.

Kocsis Nelli vezető tanár

Kocsis Nelli vezető tanár

Középiskolai tanulmányaimat a békéscsabai Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskolában végeztem. Mindig is vonzott az angol nyelv, azonban éreztem, hogy ahhoz, hogy megfelelő szinten elsajátíthassam a nyelvtudást, az anyanyelvi környezetben való tanulás elengedhetetlen. Ezért később úgy döntöttem, hogy Londonban fogok tanulni és dolgozni. Ebben az egy évben remek élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodtam, de visszavágytam Szegedre, az egyetemre. Így 2018-ban az SZTE Állam- és Jogtudományi Karának Nemzetközi Tanulmányok szakán szereztem diplomát. Az egyetemi évek alatt ismerkedtem meg a Helen Doron módszerrel, amiben rögtön megfogott, hogy a gyerekek a megszokott nyelvtanulási módszerektől eltérően, játékos keretek között, élvezettel sajátíthatják el az angol nyelvet. 2016-ban csatlakoztam a szegedi Helen Doron Nyelviskola fiatal csapatához. Vezető tanárként aktívan részt veszek a gyerekek oktatásában, illetve a nyelviskola operatív irányításában is.  

Süveg Teodóra nyelvtanár

Süveg Teodóra nyelvtanár

Jelenleg az SZTE anglisztika szakos hallgatója vagyok, mely tanulmányaimat tovább szeretném majd folytatni az egyetem fordító és tolmács mesterszakán. Az angol mellett vajdasági magyarként a másik fő nyelvem a szerb, de emellett közel áll hozzám és szívesen tanulom a spanyol és a német nyelvet is. A nyelvek mellett nagy hatással van rám még a zene. Középiskolai szólóénekes tanulmányaimat bár már aktívan nem használom, mégis fontos része az életemnek. Gyerekek nyelvtanításával 2018. óta foglalkozom, ahol az oktatásban jól tudom használni nyelvtudásom és a zenei ismereteimet is.  

Matók Daniella nyelvtanár

Matók Daniella nyelvtanár

Jelenleg az SZTE hallgatója vagyok, két fő nyelvem az angol és a francia, de közel áll még a szívemhez a történelem is. 2016. óta vagyok a Helen Doron lelkes csapatának tagja, a tanítás mellett szívesen veszek részt a nyelviskola rendezvényeinek és táborainak lebonyolításában is. A gyerekekkel való foglalkozás számomra természetes, melyhez nagyban hozzájárul 3 testvéremmel való szoros kapcsolat.